Για το U13 Γαλάζια Αστέρια στην Καβάλα , η ομώνυμη ομάδα ανέφερε ότι το παιχνίδι ανάμεσα στην Καβάλα και στην Ολυμπιακή Ακαδημία διακόπηκε μετά από εισβολή του προπονητή και κάποιου εφόρου της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, για να διαμαρτυρηθεί για το [σκληρό]παιχνίδι της Ε.Κ.ΚΑΒΑΛΑΣ. Ο διαιτητής φυσικά κάλεσε την αστυνομία για να συνεχιστεί το παιχνίδι αφού ο προπονητής έβριζε γονείς των παιδιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας.

Απίστευτο και όμως… αληθινό, καθώς σε παιχνίδι για μικρά παιδιά ηλικίας κάτω των 13, στην διοργάνωση της ΕΟΚ για τα αναπτυξιακά, χρειάστηκε η παρουσία αστυνομίας για να ολοκληρωθεί αγώνας…

Λυπηρά τα όσα αναφέρει η Καβάλα σε ανακοίνωσή της, καθώς σε ένα τουρνουά που αγωνίζονται παιδιά δημοτικού, χρειάστηκε να επέμβει αστυνομία για να λυθεί η ένταση και να ολοκληρωθεί ομαλά το παιχνίδι, τονίζουμε, παιδιών δημοτικού(!)…

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Ε.Κ. Καβάλας:

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ σε αγώνα μπάσκετ U 13 ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΕΚ.ΚΑΒΑΛΑΣ 18-3-2023

Δυστυχώς στο τέταρτο οκτάλεπτο το παιχνίδι διακόπηκε μετά από εισβολή του προπονητή και κάποιου εφόρου της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, για να διαμαρτυρηθεί για το [σκληρό]παιχνίδι της Ε.Κ.ΚΑΒΑΛΑΣ. σε παρατήρηση του προπονητού μας ότι παίζουν μικρά παιδιά συνέχισε να βρίζει.

Όταν οι γονείς των παιδιών της Ε.Κ.ΚΑΒΑΛΑΣ διαμαρτυρηθήκανε για τον τρόπο του και ότι παίζουν μικρά παιδιά και οι εν λόγω αγώνες, του πρωταθλήματος ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ της ΕΟΚ έχουν χαρακτήρα αναπτυξιακό έβρισε χυδαία 2 μαμάδες !!!

Μετά από αυτό ο διαιτητής κάλεσε την αστυνομία για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Με πολύ κόπο και προσπάθεια καταφέραμε να πείσουμε τους γονείς της Ε.Κ.ΚΑΒΑΛΑΣ να αφήσουν τα παιδιά τους να συνεχίσουν τον αγώνα!!

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα.