«Κόπηκαν» από την Εθνική, λόγω Covid-19 οι παίκτες του Προμηθέα! Ο Προμηθέας ενημέρωσε την ΕΟΚ ότι οι Πατρινοί ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού.

Έτσι βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων «κόπηκαν» από την Εθνική οι παίκτες του συλλόγου της Αχαΐας Γιάννης Αθηναίου, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιάννης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος και Μιχάλης Λούντζης που είχαν κληθεί από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο για τα ματς με Βοσνία (19/2) και Λετονία (22/2) στα προκριματικά του Eurobasket.

Οι παίκτες των Πατρινών βγήκαν από την αποστολή επειδή πρέπει να μπουν πλέον σε «καραντίνα».

Στις θέσεις τους κλήθηκαν οι Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Μωραϊτης και Ζώης Καράμπελας και η ομάδα θα πετάξει για την Λετονία και την φούσκα της Ρίγα με 13 παίκτες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Με σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την αρχική ανακοίνωση θα ταξιδέψει η Εθνική Ανδρών για τη Ρίγα της Λετονίας.

Κατόπιν επίσημη ενημέρωσης από τον Προμηθέα Πάτρας για επαφή των αθλητών του με επιβεβαιωμένα κρούσματα, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου οι πέντε παίκτες που επρόκειτο να συμμετάσχουν στην αποστολή, Γιάννης Αθηναίου, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιάννης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος και Μιχάλης Λούντζης, αποκλείστηκαν αφού πρέπει να παραμείνουν σε ολιγοήμερη απομόνωση ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν σήμερα όλα τα μέλη της Εθνικής Ομάδας.

Στις θέσεις τους κλήθηκαν οι Χρήστος Σαλούστρος, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Μωραϊτης και Ζώης Καράμπελας και η Εθνική Ομάδα θα ταξιδέψει για τη Ρίγα με 13 παίκτες.