Δυστυχώς η ήττα από τη Σερβία στο Βελιγράδι δημιούργησε… απόνερα στην εθνική ομάδα. Όχι σε βαθμολογικό επίπεδο, αλλά στο ελληνικό ιατρικό δελτίο, καθώς πέρα από τον Κώστα Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε και ο Κώστας Σλούκας, με τον πρώτο να τίθεται εκτός μάχης για το μεθαυριανό παιχνίδι με το Βέλγιο (28/8, 20:00) και τον δεύτερο να θεωρείται αμφίβολος.

Ο μεν Σλούκας δέχτηκε ένα χτύπημα στο γόνατο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σερβία και η μαγνητική που έβγαλε σήμερα (26/8), έδειξε ότι ο 32χρονος γκαρντ έχει υποστεί οστικό οίδημα. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο Σλούκας ίσως να μην προλάβει τον αγώνα με το Βέλγιο (οι πιθανότητες είναι 50-50%), ωστόσο λογικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της Εθνικής.

Πρόβλημα ίσως υπάρξει με τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος τραυματίστηκε και αυτός στο γόνατο κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης με τη Σερβία και δεν υπολογίζεται για το ματς με Βέλγιο, με την ελπίδα να είναι παρών στην πρεμιέρα του EuroBasket.

Εκτός μάχης για το ματς με το Βέλγιο είναι εξάλλου και οι Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, περιορίζοντας πολύ τις λύσεις που θα έχει ο Δημήτρης Ιτούδης.