Η Ελλάδα δεν συγκεντρώνει άδικα τα περισσότερα βλέμματα πάνω της ενόψει του EuroBasket, που θα διεξαχθεί σε Ιταλία, Γερμανία, Γεωργία και Τσεχία από την 1η έως τις 18 Σεπτεμβρίου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προβάλλει ως φαβορί για ένα μετάλλιο και αυτό τονίζει και η FIBA στο σχετικό αφιέρωμα που έκανε για την Εθνική.

«Η Ελλάδα διαισθάνεται μια πραγματική ευκαιρία να διεκδικήσει τον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο της και τον πρώτο από το 2005, με την επιστροφή του δύο φορές πολυτιμότερου παίκτη του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο στην εθνική ομάδα, με τα αδέρφια του Θανάση και Κώστα να περιλαμβάνονται επίσης στην αποστολή», αναφέρει το σχετικό αφιέρωμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο ΕΔΩ.

ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ SELLOUT ΤΟ ΣΕΡΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Στο μεταξύ, όλα δείχνουν ότι η 18 χιλιάδων θέσεων Stark Arena θα είναι κατάμεστη στις 25 Αυγούστου για τον αγώνα της 2ης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 μεταξύ της Σερβίας και της Ελλάδας. Όπως γράφει σήμερα το kurir.rs, η φρενίτιδα στο Βελιγράδι είναι τέτοια, που εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα όλα τα εισιτήρια, εκτός κάποιας μερίδας που οι διοργανωτές απέσυραν, προκειμένου να τα διαθέσουν προς πώληση ανήμερα της αναμέτρησης!