Στο ΟΑΚΑ για το σπουδαίο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Ισπανίας, που λαμβάνει χώρα το απόγευμα της Τρίτης (9/8), βρίσκονται φυσικά πολλά και σημαντικά πρόσωπα του εγχώριου και ευρωπαϊκού μπάσκετ, που δε θα μπορούσαν να μη δώσουν το “παρών” σε μια τεράστια βραδιά εν όψει Eurobasket.

Ανάμεσά τους ήταν και ο σπουδαίος Zeljko Obradovic, με τον coach της Partizan να έχει φυσικά πολλούς λόγους για να παρευρεθεί στο εν λόγω ματς.

 

 

Ουσιαστικά, πέραν της σχέσης λατρείας που έχει αναπτύξει ήδη από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό με τη χώρα μας, ο έμπειρος τεχνικός ρίχνει… ματιές και στο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Βελιγραδίου, τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που αγωνίζεται σε ακόμα ένα παιχνίδι με τα χρώματα της Επίσημης Αγαπημένης.

Τέλος, δε θα μπορούσε να μη ληφθεί υπόψιν και η φιλία που έχει με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδας, τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος μετά το βάπτισμα του πυρός κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία στη Λάρισα παίρνει απόψε και μια γεύση από το αθηναϊκό κοινό, που γέμισε το ΟΑΚΑ ακόμα και αν μιλάμε για τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.