Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα τεράστιο παιχνίδι και είμαστε όλες πάρα πολύ χαρούμενες που νικήσαμε. Παλέψαμε πάρα πολύ, μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και δείξαμε μεγάλη ψυχή, καρδιά, ενώ τα δύο κορίτσια που είναι οι ηγέτες της ομάδας, μας βοήθησαν και μας έδειξαν τον δρόμο»

«Αυτά τα παιχνίδια σε γεμίζουν εμπειρίες όσο και να παίζεις. Δύο, τρία, τέσσερα λεπτά… Σε αυτή την ομάδα κάνεις ό,τι μπορείς για να την βοηθήσεις να κερδίσει, όποτε είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι εδώ».

Για το αν περίμενε την πρόκριση στα προημιτελικά: «Ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάμε την ελληνική ψυχή και καρδιά. Εχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για αυτό το αποτέλεσμα και είμαστε πολύ χαρούμενες που έχουμε φτάσει ως εδώ. Με την Τουρκία εννοείται ότι θα είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο ματς. Θα προετοιμαστούμε όμως, θα δούμε τα λάθη μας, θα είμαστε με το πλάνο μας και θα πάμε να το παλέψουμε, να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση».

Για αυτά που κρατάει η Εθνική από τη μέχρι στιγμής πορεία της στο Ευρωμπάσκετ: «Φυσικά και κρατάμε την ψυχή που δείχνει αυτή η ομάδα. Είναι τεράστια και είναι κάτι που το ζεις καθημερινά με αυτά τα κορίτσια. Σίγουρα θα το θυμάμαι για πάντα».