Η ΕΟΚ ενημέρωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ότι την Δευτέρα (5/6) θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Νέων Γυναικών στα βοηθητικά γήπεδα του ΟΑΚΑ ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας που θα διεξαχθεί στο Εϊλάτ του Ισραήλ (8-16/7).

Διαβάστε την αποστολή της ομάδας και το πρόγραμμα των φιλικών:

Μαριλένα Γεροστεργίου (Ηρακλής), Βάγια Καρακούλα (Ηρακλής), Τατιανή Τζιότζιου (Ηρακλής), Γαρυφαλλιά-Παρασκευή Ντάνου (Αμύντας), Μαρία Κατσαμούρη (Άρης Θ.), Άννα Μαρία Στεφάνου (Εσπερίδες), Βιντσιλαίου Στυλιανή (ΓΣ Καλυβίων), Βιντσιλαίου Αγγελική (ΓΣ Καλυβίων), Κυριακή Δημητριάδου (Ολυμπιακός Βόλου), Ευγενία Κολλάτου (Πρωτέας Β.), Ζαφειρένια Καρλάφτη (Πρωτέας Β.), Παρασκευή-Αναστασία Τσουκαλά (Άμιλλα Τρίπολης), Μαρία Δανδουλάκη (Σπόρτιγκ), Ευαγγελία Τζουγκράκη (Μελίσσια).

Προπονητής της Εθνικής Νέων Γυναικών είναι ο Γιάννης Γερεουδάκης. Συνεργάτης του θα είναι στον πάγκο ο Θανάσης Θωμόπουλος.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η Εθνική Νέων Γυναικών θα δώσει φιλικούς αγώνες στο Ταργκοβίστε με τη Ρουμανία (26-27/6) και στην Αθήνα με την Αγγλία (4-5/7).