Στο επίσημο site της ΕΟΚ μίλησε μετά τη μεγάλη νίκη, αλλά και της επίσης μεγάλη του απόδοση, ο απόλυτος MVP της νίκης-πρόκρισης της Εθνικής ομάδας των Παίδων στην ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Ισραήλ. 

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Σίγουρα δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Χάσαμε ριμπάουντ, δεν μπήκαμε καλά στην άμυνα, αλλά ούτε και επιθετικά. Μίλησα στα παιδιά στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Είπαμε πόσο πολύ το θέλουμε. Σίγουρα στο δεύτερο παλέψαμε περισσότερο, δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε να είμαστε στην τετράδα, πόσο πολύ θέλαμε να συνεχίσουμε την πορεία μας, να προχωρήσουμε! Μιλήσαμε όλοι, μας μίλησε και ο προπονητής. Η θέλησή μας ήταν οδηγός. Και η αγάπη για αυτή τη φανέλα, για το εθνόσημο!

Πήρα κάποιες ευκαιρίες, πήρα κάποιες φάσεις πάνω μου, αλλά το έκανα για την ομάδα. Ήθελα να προσπαθήσω για την ομάδα. Και να σας πω κάτι; Χωρίς τους συμπαίκτες μου τι θα γινόταν; Τίποτα. Ό,τι καταφέρνουμε το καταφέρνουμε όλοι μαζί.

Δεν μπορώ να την περιεργαστώ αυτή τη στιγμή που ζούμε. Είδατε και τι έγινε με τον Μπεν (Αμπόσι). Ξεπέρασε τον πόνο και αποφάσισε να παίξει και μας βοήθησε πάρα πολύ σε άμυνα και επίθεση. Έσφιξε τα δόντια και έβαλε το εγώ κάτω από την ομάδα. Έτσι βαδίζουμε όλοι, έτσι μας έχει μάθει ο προπονητής μας. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν δείτε και τον Λευτέρη (Λιοτόπουλο) στη συνέχεια.

Είναι σίγουρα μια καλή ομάδα. Δεν υπάρχουν άλλωστε κακές ομάδες όταν φτάνεις ως εδώ. Η Λιθουανία είναι πολύ καλή, αλλά εμείς θέλουμε να μπούμε δυνατά και να παίξουμε για τη χώρα μας και τη φανέλα. Όποιος κι αν είναι από εμάς, θα παίξουμε το ίδιο, ως ομάδα και θα επιδιώξουμε το καλό αποτέλεσμα.

Το πανηγυρίσαμε. Αλλά προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τους τόνους χαμηλούς στη συνέχεια. Η χαρά ήταν μεγάλη, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, αλλά υπάρχει συνέχεια. Θα ξεκουραστούμε, θα το διαγράψουμε από τη μνήμη μας κι έτσι θα προχωρήσουμε. Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς!»