Ο μπασκετικός κόσμος σε Ελλάδα, Τουρκία, αλλά και παντού είναι στο πλευρό όσων επλήγησαν από το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου σε Σάμο και Σμύρνη και όλοι έστειλαν τα δικά τους μηνύματα στήριξης, αλληλεγγύης στους δοκιμαζόμενους κατοίκους Ελλάδας και Τουρκίας που έζησαν αυτή την τραγωδία.

Μαζί έστειλαν φυσικά και τα θερμά τους συλλυπητήρια σε όσους έχασαν δικούς τους ανθρώπους από το χτύπημα των 6,7 Ρίχτερ που προκάλεσε ανθρώπινες απώλειες και τεράστιες καταστροφές.

 Η Euroleague ανέφερε στο μήνυμά της:

«H Euroleague προσφέρει τα θερμά της συλλυπητήρια για όλους όσους επλήγησαν από τον σημερινό σεισμό στην Ελλάδα και την Τουρκία».

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ EUROLEAGUE

 

 

Η Efes που είχε βγάλει το μήνυμά της αμέσως μετά τον σεισμό και πριν ανακοινωθούν τα θύματα και οι μεγάλες καταστροφές ανέφερε:

“Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν απώλειες σε ζωές και περιουσίες από τον σεισμό που σημειώθηκε στο αιγαίο και έγινε αισθητός σε πολλές πόλεις, και μεταφέρουμε τις ευχές μας σε όλους τους πολίτες”.

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ EFES

 

 

H KAE AEK ανέφερε:

“Ανείπωτη τραγωδία. H λαβωμένη πατρίδα θρηνεί για το χαμό παιδιών της. Συγκλονισμός. Αβάσταχτος ο πόνος των οικογενειών. Η σκέψη μας κοντά τους. Προσευχόμαστε για τη Σάμο, τη Χίο, την Ικαρία, την Κω, τη Σμύρνη, και για όλες τις περιοχές, που δοκιμάζονται από τον Εγκέλαδο”.

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΕΚ

Ανείπωτη τραγωδία. H λαβωμένη πατρίδα θρηνεί για το χαμό παιδιών της. Συγκλονισμός. Αβάσταχτος ο πόνος των οικογενειών….

Δημοσιεύτηκε από AEK Basketball Club στις Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

 

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε:

«Στο γήπεδο και σήμερα, για την απογευματινή προπόνηση! Η σκέψη μας ωστόσο, είναι στη Σάμο και στους κατοίκους της! Και στη Σμύρνη και όπου αλλού δοκιμάζονται από τον σημερινό σεισμό!».

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ

 

 

H KAE Άρης ανέφερε:

“Αυτές τις δύσκολες στιγμές, το μυαλό και η σκέψη όλων μας, βρίσκονται στους κατοίκους της Σάμου και των άλλων περιοχών, που έχουν πληγεί από το σημερινό φονικό σεισμό. Προσευχόμαστε γι’ αυτούς, με την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξουν άλλα θύματα από τη θεομηνία”.

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ

 

Αυτές τις δύσκολες στιγμές, το μυαλό και η σκέψη όλων μας, βρίσκονται στους κατοίκους της Σάμου και των άλλων…

Δημοσιεύτηκε από ARIS B.C. στις Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020