Ο επί σειρά ετών πρόεδρος της ΑΕΝΚ, Παναγιώτης Λατσούδας, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (18/6) βυθίζοντας στο πένθος την ΑΕΝΚ. Ο ιστορικός παράγοντας της Κηφισιάς ήταν αυτός που γιγάντωσε τον σύλλογο την τελευταία δεκαετία και επί προεδρία του κατάφερε να φτάσει από τα τοπικά μέχρι και την Α1, στην οποία πρωταγωνίστησε.

 Την άσχημη αυτή είδηση έκαναν γνωστή μέσω της προσωπικής τους σελίδας τόσο ο Σάββας Νικητάκης, όσο και ο Δημήτρης Μενουδάκος.

Ο Δημήτρης Μενουδάκος έγραψε χαρακτηριστικά: «Πρόεδρος, Ηγέτης, Πατέρας μα πάνω από όλα Φίλος! Οι συμβουλές σου πολύτιμες, ήσουν πάντα 10 χρόνια μπροστά σε ο,τι έλεγες, μας έδειξες τον δρόμο και τον τροπο….σου χρωστάμε πολλοί πολλά!!! Σε ευχαριστώ “τακαρε” ….καλο ταξίδι..», για να προσθέσει ο Σάββας Νικητάκης : «Πρόεδρε μου Τακαρε μου πλέον θα ομορφαίνεις τους ουρανούς! !Τακαρεεε μου καλό σου ταξίδι. Τακαρεεε σε αγαπούσα τόσο πολύ και πρόλαβα να στο πω !!!Τακαρεεε μου σε ευχαριστώ !!!!Καλό ταξίδι αγαπημένε μου!!!
Τακαρε μου δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! !!Τακαρε μου !!!»

Επίσης το δικό του «αποχαιρετιστήριο» έστειλε ο τωρινός πρόεδρος της ΑΕΝΚ, Κώστας Κατσαμπάνης: «Πρόεδρε θα μείνεις αξέχαστος σε όλους όσους είχαν την τύχη να σε γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί σου.
Θερμά συλλυπητήρια σε όλους στην οικογένεια Λατσούδα,το πένθος σας είναι και πένθος όλης της Α.Ε.Ν.Κ.
ΚΑΛΌ ΤΑΞΕΊΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕ!»