Η ΑΕ Νέας Κηφισιάς “υιοθέτησε” την εφηβική ομάδα της “Κιβωτού του Κόσμου” σε αθλητικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, η ΑΕΝΚ ανέλαβε να υποστηρίξει προπονητικά τη νεοσύστατη ομάδα που αγωνίζεται στη Δ’ ΕΣΚΑ και να τη βοηθήσει προσφέροντας της αθλητικό υλικό και να βάψει τη στέγη στην οποία φιλοξενούνται τα παιδιά. Επιπλέον, θα προσφέρει στην Κιβωτό του Κόσμου και τα έσοδα από τον αγώνα της Κυριακής με τον Τρίτωνα για το νότιο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς συνεχίζοντας το κοινωνικό της έργο προχωράει στην «μπασκετική υιοθεσία» της εφηβικής ομάδας της «Κιβωτού του Κόσμου».
Στη εκδήλωση «Η Α.Ε.Ν.Κ. βάζει καλάθι για την Κιβωτό του Κόσμου» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 16:30 στο κλειστό γυμναστήριο «Δημ. Βικέλας» και πριν την έναρξη του εντός έδρας αγώνα με τον Τρίτωνα, θα φιλοξενηθούν στις κερκίδες του γηπέδου των Αδαμών 20 μέλη της ομάδας της «Κιβωτού του Κόσμου».

Η Α.Ε.Ν.Κ. θα είναι δίπλα σε αυτά τα παιδιά στο μπασκετικό τους ξεκίνημα ως εξής:
1) Θα αναλάβει εθελοντικά την προπονητική υποστήριξη της ομάδας.
2) Θα αναλάβει μαζί με της εταιρεία NICKAN την πλήρη κάλυψη σε αθλητικό υλικό.
3) Θα αναλάβει με την εταιρεία VECHRO να βάψει δωρεάν την στέγη φιλοξενίας των παιδιών.
4) Θα βραβεύσει τον Πατέρα Αντώνιο δημιουργό της Κιβωτού του Κόσμου για το έργο του.
Όλα τα έσοδα του παιχνιδιού Α.Ε.Ν.Κ.- ΤΡΙΤΩΝΑΣ θα διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου. Έναντι εισιτηρίου, θα υπάρχει κουτί-κουμπαράς όπου θα μπορούν όλοι οι φίλαθλοι να συνεισφέρουν.
Από φέτος δημιουργήθηκε και επίσημα η ομάδα καλαθοσφαίρισης «Αθλητικός Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Κιβωτός του Κόσμου», η οποία συμμετέχει στον Δ’ Όμιλο της Δ’ Κατηγορίας της Ε.Σ.Κ.Α.

Επίσης οργανώνει και τα παιδοεφηβικά τμήματά της για να λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα της περιόδου 2017 – 2018.

Για το έργο και τις ανάγκες της Κιβωτού του Κόσμου μπορείτε να ενημερωθείτε στο http://www.kivotostoukosmou.org/el“.