Ο διοικητικός ηγέτης του Ικάρου Καλλιθέας, Δημήτρης Αγγελόπουλος έκανε ένα «αιχμηρό» ποστ για τις εκλογές της ΕΟΚ, τα όσα συνέβαιναν στις Ενώσεις και την ΕΟΚ, ενώ έστειλε μήνυμα και στη ΕΣΚΑΝΑ και τον πρόεδρό της, Βαγγέλη Λυμπεράτο.

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος μίλησε για τακτικές που συνέβαιναν τόσα χρόνια περίπου σε όλες τις Ενώσεις και την ΕΟΚ με… χαρτάκια που κυκλοφορούσαν με τα μέλη των ΔΣ από τους προέδρους και επισήμανε ότι αυτά πρέπει να λήξουν άμεσα.

Από την άλλη, ο διοικητικός ηγέτης του Ικάρου Καλλιθέας διαμήνυσε στον πρόεδρο της ΕΣΚΑΝΑ, Βαγγέλη Λυμπεράτο και το ΔΣ της Ένωσης ότι οι εποχές που μόνο ο Ικαρος Καλλιθέας ύψωνε το ανάστημά του, σε κάθε αντιδημοκρατική απόφαση της Ένωσης έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο Δημήτρης Αγγελόπουλος:

«Δυο πολύ άξιοι, προσωπικότητες του μπάσκετ, ο Βαγγέλης ο Λιόλιος και ο Παναγιώτης ο Φασούλας θα αναμετρηθούν για την προεδρία της ΕΟΚ. Σίγουρα η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη.

Όμως, τακτικές όπως τόσα χρόνια που συνέβαιναν περίπου σε όλες τις Ενώσεις και την ΕΟΚ, με χαρτάκια που κυκλοφορούσαν με τα μέλη των ΔΣ από τους προέδρους, πρέπει να λήξουν άμεσα.

Πρέπει όλοι του ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ να εξηγήσουν στον πρόεδρο της Β. Λυμπεράτο πως οι εποχές που μόνο ο Ικαρος Καλλιθέας ύψωνε το ανάστημά του, σε κάθε αντιδημοκρατική απόφαση της Ένωσης έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Ήρθε η ώρα της αλλαγής πλεύσης και κανείς μας δεν πρέπει να αποδειχθεί, φίλοι, τέτοιες συμπεριφορές. Ευχαριστώ».

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ