Με μία ανανέωση συνεργασίας που πιθανότατα αλλάζει τα δεδομένα στην περιφέρεια και τη δυναμική που μπορεί να έχει σε αυτή τη νέα σεζόν πέτυχε ο Ολυμπιακός Καρδίτσας.

Οι Ερυθρόλευκοι, μετά την απόκτηση του Κώστα Κατσαρού, ανακοίνωσαν και την πρώτη επέκταση της συνεργασία τους, διατηρώντας στο ρόστερ τους για τη νέα σεζόν στην Α2 ΕΣΚΑΘ τον Βαγγέλη Ξένο.

Ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει την ομάδα που αγωνίστηκε για πρώτη φορά τη σεζόν που μας πέρασε, θέλοντας να συμβάλει και στη νέα κατηγορία, με τον Ολυμπιακό Καρδίτσας να έχει αμοιβαία διάθεση και φυσικά η συνέχεια της συνεργασίας να δημιουργεί και αξιόπιστη επιλογή στις θέσεις 1-2.

Ο Ξένος είναι 33 ετών και πέρυσι σημείωσε 167 πόντους με τον Ολυμπιακό Καρδίτσας με 35 τρίποντα, όντας ο 5ος καλύτερος τριποντέρ της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ο έμπειρος αθλητής αγωνιζόταν στους Τιτάνες Παλαμά στην αρχή της καριέρας του, ενώ η συνέχεια τον έφερε ΣΑΠΚ Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη και την Α’ ΕΚΑΣΘ.

Ακολούθησε παρουσία στη Γ’ Εθνική (όπως και με τη φανέλα των Τιτάνων) και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και έπειτα αγωνίστηκε στη Θύελλα Φερρών στην Α’ Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.