Ο Ντρέιμοντ Γκριν συνεχίζει να απολαμβάνει τις ομορφιές της Ελλάδας και το ανδρικό κοινό… συνεχίζει να απολαμβάνει τα κάλλη της εντυπωσιακής συντρόφου του. Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με το Γκόλντεν Στέιτ επέλεξε την χώρα μας για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές παρέα με την εκρηκτική αγαπημένη του, την Αμερικανίδα ηθοποιό και τηλεπερσόνα, Χέιζελ Ρενέ. Αρχικά το ζευγάρι ήταν στην Μύκονο και μετά πήγε σε ένα μαγικό ελληνικό νησί την Σαντορίνη.

Ο 28χρονος παίκτης των Ουόριορς και η σύντροφός του ανεβάζουν φωτογραφίες από τις διακοπές του στις σελίδες τους στα social media και αποθεώνουν την Ελλάδα. Ο Γκριν έκανε ένα ποστ για τη Σαντορίνη. Δεν έβαλε βέβαια φωτογραφία του από το νησί. Εβαλε μια φωτό με το νέο απόκτημα της ομάδας του και φίλο του τον Ντεμάρκους Κάζινς από κάποια στιγμή που ο νέος παίκτης των Ουόριορς είχε γίνει… μπαρούτι μετά από κάποιο ματς. Το σημαντικό όμως, δεν ήταν αυτό. Ηταν το σχόλιο που έκανε προς τον Κάζινς για την Σαντορίνη και στο οποίο ανέφερε: «Απολαμβάνω την Σαντορίνη φίλε»!

Εκείνη, βέβαια, που τραβάει όλα τα βλέμματα με τις φωτογραφίες της είναι η Χέιζελ Ρενέ. Ο λόγος… προφανής και δεν σηκώνει αμφισβήτηση…