Μετά από τρία χρόνια που αγωνίστηκε στον Άρη, η 17χρονη γκαρντ, Μαρία Βαντσιούρη, θα αγωνίζεται πλέον με τον Παναθλητικό. 

Η Βαντσιούρη ήταν η πρωταγωνίστρια της κατάκτησης του τίτλου των κορασίδων στην Θεσσαλονίκη το 2017,ενώ την φετινή σεζόν ήταν η καλύτερη παίκτρια των νεανίδων του Άρη στην πρώτη της χρονιά ως νεάνιδα, ενώ ήταν η πρωταγωνίστρια στην πορεία της ομάδας μέχρι τον τελικό της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα είχε και ρόλο στην πρώτη ομάδα.

Πλέον μετά την αποχώρηση της ο Παναθλητικός, ανακοίνωσε την απόκτηση της όπως και τη συνέχιση της συνεργασίας του με την Ειρήνη Αναστασιάδου

Η Εινήνη Αναστασιάδου, θα επιστρέψει τη νέα σεζόν στις επάλξεις μετά το σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε τη περασμένη σεζόν (ρήξη χιαστού και πλαγίου συνδέσμου), ο οποίος την ανάγκασε να χάσει τα τελευταία παιχνίδια του συγκροτήματος των Συκεών στην Α1 Γυναικών.

Η Μαρία Βαντσιούρη, στις πρώτες δηλώσεις της, μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου της, ανέφερε:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Παναθλητικό για το ενδιαφέρον και την προσέγγιση. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συμμετέχω κι εγώ σε αυτή την πολύ οργανωμένη ομάδα. Πρόκειται για ένα σύλλογο ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει εντυπωσιακή πορεία τόσο στο γυναικείο όσο και στα υπόλοιπα αναπτυξιακά τμήματα. Το πλάνο του συλλόγου. ο οποίος επενδύει σε νέα παιδιά, είναι πολύ ελκυστικό κι ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει το σύλλογο σε πολλές επιτυχίες στο μέλλον. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων».

Η ανακοίνωση:

«Σπουδαία ενίσχυση με παρόν και μέλλον! Ο Παναθλητικός Συκεών καλωσορίζει στην οικογένειά του την Μαρία Βαντσιούρη (17 ετών, 1.83, guard). H Μαρία προέρχεται από τα Κουφάλια και την τελευταία 3ετία αγωνίστηκε στον Άρη έχοντας κατακτήσει τίτλους στα πρωταθλήματα κορασίδων και νεανίδων. Είναι διεθνής με την Εθνική Κορασίδων και Νεανίδων. Καλώς ήρθες, Μαρία Βαντσιούρη».

Η ανακοίνωση για την Αναστασιάδου:

«Η Ειρήνη Αναστασιάδου (26 ετών, 1.84, center) επιστρέφει στον Παναθλητικό! Μετά την περσινή της απουσία λόγω της επέμβασης που υποβλήθηκε στο χιαστό, η Αναστασιάδου επιστρέφει στα παρκέ… Αξίζει να σημειωθεί ότι θα αγωνιστεί για 7η χρόνια στον Παναθλητικό με τον οποίο είχε πρωταγωνιστική παρουσία τόσο στην Α2 (με 2 ανόδους) όσο και στην Α1 (6η θέση). Καλωσόρισες πίσω, Ειρήνη Αναστασιάδου!».