Η υπογραφή της ιστοσελίδας δε σημαίνει ότι το συγκεκριμένο άρθρο γράφτηκε από κάποιον που θέλει να κρύψει το όνομά του. Δε θα είχε κανένα λόγο να το κάνει αυτό, άλλωστε. Απλά για να προλάβουμε όσους θέλουν να βρίσκουν δικαιολογίες και να πετούν τη μπάλα στην εξέδρα, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η υπογραφή αυτή σημαίνει πως απηχεί τις σκέψεις, την άποψη και τον προβληματισμό όλης της συντακτικής ομάδας όπως και της διεύθυνσης της ιστοσελίδας.

Που έχει πείσει κι έχει αποδείξει τόσα χρόνια ότι δεν ενδιαφέρεται τόσο για τη λάμψη των σούπερ σταρ (τους οποίους τιμά και σέβεται) όσο για την ανάπτυξη, την πρόοδο και τη βελτίωση του αθλήματος.

Και γι’ αυτό πολλές φορές έχουμε γίνει καυστικοί κι έχουμε αγγίξει θέματα που όλοι οι άλλοι αρνούνται να ακουμπήσουν.

Πάμε λοιπόν στο προκείμενο.

Αναφέραμε προ ημερών ότι υπάρχουν ομάδες στις Εθνικές Κατηγορίες που κάνουν προπονήσεις ΠΑΡΑ την απαγόρευση που υπάρχει. Δεν το βγάλαμε από το μυαλό μας ούτε και θέλουμε να λαϊκίσουμε. Καταφτάνουν συνέχεια στους συντάκτες μας, πληροφορίες από εκπροσώπους ομάδων ότι κάποιες άλλες κάνουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ προπόνηση. Ή καλύτερα, προπονήσεις…

Εμείς τους επισημαίνουμε ότι αν και τους πιστεύουμε καθώς οι πληροφορίες μας συμπίπτουν, δε μπορούμε να βάλουμε ονόματα ομάδων, προπονητών  και παικτών ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Και τους προτείνουμε αυτό ακριβώς που θα γράψουμε τώρα.

Να καταγγείλουν στον ΣΕΠΚ και στον ΠΣΑΚ τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους.

Κι αντίστοιχα τα όργανα των προπονητών  και των αθλητών, να επικοινωνήσουν με τα μέλη τους προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Με λίγα λόγια, να εξασφαλίσουμε την ΙΣΟΤΗΤΑ καθώς, αυτή τη στιγμή, υπό τις ισχύουσες συνθήκες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι προπονήσεις ομάδων των Εθνικών Κατηγοριών. Όπως ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ και οι ατομικές (εκτός επαγγελματικών κατηγοριών) με μπάλα, αλλά αυτό είναι μια άλλη κατηγορία, στην οποία ορισμένοι ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ και πέρασε στα ψιλά.

Εμείς έχουμε υποχρέωση να το καταγράψουμε. Όπως είναι υποχρέωση των αρμοδίων ν’ αναζητήσουν την αλήθεια σχετικά με το θέμα.

Βουίζει όλος ο κόσμος, ειδικά στην Αθήνα, γι’ αυτό που αναφέραμε.

Είναι θέμα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ και οφείλουμε να ψάξουμε αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει κάτι τέτοιο.