Οι εκλογές της ΕΟΚ έχουν πλέον ολοκληρωθεί, με την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου, το «Δώσε Πάσα», να κερδίζει τη διαδικασία με χαρακτηριστική άνεση, γεγονός που αναγάγει τον πρώην ισχυρό άνδρα του Προμηθέα Πατρών ως το νέο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, με άμεσο στόχο να οδηγήσει το ελληνικό μπάσκετ ξανά στη Γη της Επαγγελίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ένα από τα καίρια μέλη του συνδυασμού, ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, που εδώ και χρόνια αποτελεί μια αναντικατάστατη φιγούρα και του ΑΟΝΣ «Ο Μίλων» ως ΓΓ, ο οποίος απέστειλε το δικό του μήνυμα για τη χθεσινή (12/9) νίκη και ευχαρίστησε άπαντες για τον επιλογή του ως μέλος του νέου ΔΣ της ΕΟΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Σήμερα ειναι μια μεγαλη ημερα για το ελληνικό μπάσκετ, με τον Βαγγέλη Λιόλιο ως Πρόεδρο της ΕΟΚ. Σε μια δημοκρατική εκλογική διαδικασία στην οποια συμμετείχαν περισσότερα από 600 σωματεία τα οποια έστειλαν εκκωφαντικο μηνυμα αλλαγής.

Τα ερασιτεχνικά σωματεία και οι παράγοντες των οποίων αποτελούν το ζωντανό κύτταρο του μπάσκετ, είναι οι στυλοβάτες του εθνικού μας αθλήματος που κοπιάζουν με ανιδιοτελεια μεσα σε πρωτοφανεις δυσκολίες.

Στην νεα εποχή που ξημερώνει η ΕΟΚ θα ειναι εκει να υπηρετεί το άθλημα και τα σωματεία, να σχεδιασει και να υλοποισει το αναπτυξιακο πρόγραμμα, να δωσει νέα ώθηση στο μπάσκετ με ενότητα, όραμα, σχέδιο δράσης και σύγχρονη τεχνοκρατικη αντίληψη.

Ενα μεγαλο ευχαριστω απο καρδιάς σε όλους τους συνοδοιπόρους της πρωτοβουλίας Δώσε Πάσα για τον τίμιο αγώνα που δώσαμε και σε ολους τους ανθρώπους του αθλήματος απο καρδιάς που μας τίμησαν και με επέλεξαν και προσωπικά να συμμετέχω στο ΔΣ της ΕΟΚ.

Απο αύριο σκληρη δουλεια για να κανουμε το μπάσκετ πρωταγωνιστή ξανα!

Υγ. Ηλία Φωτεινάκη σε αυτή τη νεα πορεία θα εισαι μαζι μας και θα μας συντροφεύεις απο εκει ψηλα. Η αγαπη σου και οι αγώνες σου για το μπάσκετ και την ΕΣΚΑΝΑ αποτελούν ισχυρή παρακαταθήκη».