Ο πόλεμος ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο καλά κρατεί. Τον τελευταίο καιρό οι δυο πλευρές δεν είχαν διασταυρώσει τα ξίφη τους. Σήμερα όμως, του έδωσαν και κατάλαβε και τα πυρά δεν έχουν τελειωμό.

Στο σημερινό νέο επεισόδιο της μετωπικής σύγκρουσης του υφυπουργού Αθλητισμού με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, τις πρώτες ριπές τις έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο υφυπουργός σε συνέντευξή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» είχε χαρακτηρίσει τον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΟΚ και πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης Πρωτοδικείου της Ομοσπονδίας «υπεύθυνο» που δεν έχουν γίνει ακόμα εκλογές στην ΕΟΚ και τόνισε ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος «θεωρεί πως είναι κράτος εν κράτει» και υπενθύμιζε ότι: «Ο νόμος ορίζει ρητά πως δεν μπορεί να είναι πρόεδρος το ίδιο πρόσωπο εφόσον έχει περάσει το όριο ηλικίας ή το όριο θητειών. Ο κύριος Βασιλακόπουλος τα έχει περάσει και τα δύο».

Η πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου δεν άφησε την επίθεση να περάσει έτσι και απάντησε με ομοβροντίες. Σχολίασε μέσω διαρροής τις δηλώσεις Αυγενάκη και απάντησε με πολύ σκληρό τρόπο στον υφυπουργό, τον οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ χαρακτήρισε «γραφικό»!

Με διαρροή ανταπάντησε και ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος φέρεται να είπε: «Οι ισόβιοι διοικούντες στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, θεωρούν –προφανώς- την πανδημία «κατασκεύασμα»!

Ισχυρίζονται και κατηγορούν ότι οι εκλογές των Ομοσπονδιών μετατέθηκαν αρκετές φορές από το περασμένο φθινόπωρο, καθ’ υπέρβαση των αρμοδιοτήτων του Υφυπουργείου Αθλητισμού, την ώρα που όλη η Ελλάδα δίνει ακόμα τη μεγάλη μάχη ενάντια στον Covid-19. Αντιπαράθεση με «ψεκασμένες ιδέες»! Ου γαρ έρχεται μόνον…».