Η μετωπική σύγκρουση Αυγενάκη – Βασιλακόπουλου καλά κρατεί και η ατμόσφαιρα συνεχίζει να μυρίζει μπαρούτι.

Οι δυο πλευρές εξαπολύουν πυρά εκατέρωθεν ανά διαστήματα και αυτό έγινε και πάλι σήμερα. Τις βολές τις έριξε πάντως, ο Λευτέρης Αυγενάκης με στόχο φυσικά τον Γιώργο Βασιλακόπουλο

O υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε στην ΕΡΤ και ένα… κομμάτι των δηλώσεών του είχε να κάνει με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης είπε χωρίς περιστροφές ότι η συμπεριφορά του απερχόμενου προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης είναι παράλογη. Τόνισε, βέβαια, ότι ο Βασιλακόπουλος είναι μια προσωπικότητα που έχει ταυτιστεί με το ελληνικό μπάσκετ, αλλά επισήμανε ότι οδηγεί χαμηλά το άθλημα και ανέφερε ότι είναι ώρα να καταλάβει ότι κάνει ζημιά και παίρνει στο λαιμό του δεκάδες σωματεία και αθλητές.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε επίσης ότι όλοι κρίνονται και επισήμανε ότι το Υπουργείο Αθλητισμού είναι εδώ να προφυλάξει τη νομιμότητα και την τάξη.

Αναλυτικά ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τόνισε για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο στις σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ:

«Η συμπεριφορά του είναι παράλογη. Είναι μία προσωπικότητα που έχει ταυτιστεί με το ελληνικό μπάσκετ, αλλά οδηγεί τόσο χαμηλά το άθλημα. Είναι ώρα να καταλάβει ότι κάνει ζημιά και παίρνει στο λαιμό του δεκάδες σωματεία και αθλητές.

Ο καθένας κρίνεται και το Υπουργείο Αθλητισμού είναι εδώ να προφυλάξει τη νομιμότητα και την τάξη».