Η μετωπική σύγκρουση του Γιώργου Βασιλακόπουλου και κατ΄ επέκταση φυσικά της ΕΟΚ με τον Λευτέρη Αυγενάκη καλά κρατεί. Η Ομοσπονδία ήρθε να το θυμίσει αυτό με εμφατικό τρόπο σήμερα (26/11).

Η ΕΟΚ εξέδωσε νωρίς μια ανακοίνωση. Όχι, δεν ήταν κατά του Αυγενάκη. Για άλλο λόγο την έβγαλε. Η Ομοσπονδία τόνιζε σε αυτή την ανακοίνωσή της ότι υπάρχει προσπάθεια εμπλοκής της στις αποφάσεις για την προσωρινή διακοπή της σεζόν και ξεκαθάρισε ότι η απόφαση είναι μόνο της Πολιτείας και των υγειονομικών αρχών και η ΕΟΚ ουδέποτε ρωτήθηκε και ήταν υποχρεωμένη να υπακούσει.

Που κολλάει ο Αυγενάκης και η κόντρα με τον Βασιλακόπουλο με την αναφορά που κάναμε στην ανακοίνωση της ΕΟΚ;

Κολλάει και παρακολλάει. Στην ανακοίνωση γινόταν αναφορά στον υφυπουργό Αθλητισμού. Δεν υπήρχε πουθενά όμως, το όνομά του.

Η ΕΟΚ ανέφερε στο… επίμαχο σημείο: «Ο εκπρόσωπος της Πολιτείας αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, πολύ συχνά εκφράζει δημόσια την ελπίδα του για σταδιακή επανέναρξη, τονίζοντας όμως ότι αυτό για την ώρα απαγορεύεται ρητά».

Η Ομοσπονδία όπως καταλάβατε δεν ανέφερε ονομαστικά ούτε το αξίωμα του Λευτέρη Αυγενάκη, ούτε φυσικά το όνομά του.

Η κόντρα φυσικά και δεν πρόκειται να σταματήσει. Και ήταν δεδομένο αυτό τη στιγμή που ο υφυπουργός Αθλητισμού άλλαξε τα πάντα στην διαδικασία των εκλογών στις Ομοσπονδίες, βάζοντας όρια ηλικίας (η καμπάνα χτύπησε για κάποιους πρόεδρους Ομοσπονδιών και δη για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο) και όρια στην διάρκεια της θητείας ή βάζοντας στο παιχνίδι το περίφημο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων για να μην υπάρχουν υποψίες για σωματεία….φαντάσματα που μπορούν να έχουν δικαίωμα ψήφου.

Η κολόνια αυτή δεν θα ξεθυμάνει σίγουρα και έτσι η σημερινή έμμεση «μπηχτή» της ΕΟΚ με την μη αναφορά του ονόματος του Λευτέρη Αυγενάκη το έδειξε αυτό.