Οι Ακαδημίες του Άρη Σύρου και τα τοπικά ΜΜΕ της Σύρου ξεκίνησαν μια σημαντική δημοπρασία ανθρωπιάς. Εβγαλαν σε… πλειστηριασμό φανέλες των Dusan Sakota, Bane Prelevic και Γιώργου Πρίντεζη με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για να βοηθηθεί ένας άτυχος άνδρας από τη Σύρο που τραυματίστηκε σοβαρά, όπως ανέφεραν οι ιστοσελίδες Cyclades24 και Syrostoday.

Ο λόγος για τον Συριανό, Μανώλη Λιγνό, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνων motocross.

Ο άτυχος άνδρας είχε χτυπήσει στις 8/3. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα

Μετά το σοβαρό τραυματισμό του στις 8 Μαρτίου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Γενικό Νοσοκομείο Νικαίας. Εκεί υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στον σπόνδυλο, η οποία κράτησε τέσσερις ώρες!

Μετά από μια εβδομάδα ο Μανώλης Λιγνός μπήκε ξανά στο χειρουργείο για άλλη μια επέμβαση 7 ωρών στην οποία του έγινε σπονδυλοδεσία.

Στη συνέχεια 3 βδομάδες στο κέντρο αποκατάστασης, αλλά δυστυχώς δεν παρουσίασε μεγάλη βελτίωση. Οι γιατροί τόνισαν ότι πρέπει πλέον να απευθυνθεί σε ιδιωτικό κέντρο αποθεραπείας.

Τα χρήματα φυσικά είναι πολλά. Ετσι οι Ακαδημίες του Άρη Σύρου και τα τοπικά ΜΜΕ ξεκίνησαν τη δημοπρασία με τις φανέλες των Πρίντεζη (από τον Ολυμπιακό), Sakota (της ΑΕΚ), Prelevic (ΠΑΟΚ), οι οποίες είναι  μάλιστα υπογεγραμμένες.

Τιμή εκκίνησης είναι τα 50 ευρώ για κάθε εμφάνιση και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν φυσικά για τον άτυχο άνδρα από τη Σύρο.

Την συγκεκριμένη δημοπρασία θα την βρείτε ως εκδήλωση στο facebook με την ονομασία ”Καλάθι ανθρωπιάς για το Μανώλη”.