Συνάντηση με τον Αθλητικό Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης Αρχαγγέλου και με τον Άρη Αρχαγγέλου είχε σήμερα, Δευτέρα, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Διά Βίου Μάθησης, Χαρούλα Γιασιράνη, ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΥΔ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Νίκος Οικονόμου, ο πρόεδρος του ΑΣΚ Αρχαγγέλου, Στέφανος Καραολάνης, ο αντιπρόεδρος του Άρη Αρχαγγέλου, Τσαμπίκος Σταυριανός, ο γενικός αρχηγός της ομάδας Αντώνης Φουτούλης, ο πολιτικός μηχανικός Μανώλης Λαμπριανός και το μέλος του δ.σ. της ομάδας Παύλος Ντοκόουπιλ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της προηγούμενης στις 29 Μαρτίου 2018 όπου ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, είχε δεσμευτεί ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα παραδώσει πλήρεις μελέτες εφαρμογής που αφορούν τα αρχιτεκτονικά, στατικά και ηλεκτρομηχανολογικά στοιχεία, από την Διεύθυνση Μελετών έργων της ΓΓ Αθλητισμού, το υπουργείoυ Αθλητισμού, για την κατασκευή του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου, όπως και την κατασκευή Κλειστών Γηπέδων Τ10 και Τ11, τα οποία θα κατασκευασθούν σε ακίνητο ιδιοκτησίας του Δήμου στην περιοχή «Λειβάδα».

Συμφωνήθηκε να εξετάσουν τις μελέτες με τους αρμόδιους από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου και να καταλήξουν ποια από τις δύο θα προκριθεί για εφαρμογή. Επίσης ο Περιφερειάρχης, τους έκανε γνωστή την απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου, με την οποία αυξήθηκε ο προϋπολογισμός του έργου που ήταν ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας, από το ποσόν των 500.000 ευρώ στο ποσόν του 1,7εκ. ευρώ.

*Φωτό: Αρχείου