Το επεισοδιακό από κάθε άποψη ΔΣ της ΕΟΚ της Μεγάλης Τρίτης (27/4) ολοκληρώθηκε με πολλές ενδιαφέρουσες ειδήσεις να βγαίνουν. Αλλά και με αποχωρήσεις!

Το Basketblog.gr έχει το ρεπορτάζ σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν στο ΔΣ της ΕΟΚ όπου καταγράφηκαν ιστορικές στιγμές. Κι επεισοδιακές… Άλλωστε η παρουσία του Βαγγέλη Λιόλιου, εκτάκτως, πυροδότησε αντιδράσεις. Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ βρέθηκε εκεί προκειμένου να καταθέσει την επιστολή που σας αποκαλύψαμε νωρίτερα. Μέσω της οποίας ζητούσε εγγυήσεις προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν το αργότερο στις 31 Μαΐου.

Ακολούθησε ένταση με τον Άγγελο Παπανικολάου να καταγγέλει τον Βαγγέλη Λιόλιο για φραστική επίθεση και απειλές προς τα μέλη του Δ.Σ και υπαλλήλους της Ομοσπονδίας.
Και την πλευρά του Βαγγέλη Λιόλιου να βεβαιώνει ότι υπήρξε φραστική επίθεση του αντιπροέδρου, Αριστείδη Γολέμη προς τον Πατρινό παράγοντα. Ο οποίος αποχώρησε χωρίς εντάσεις κι επεισόδια.
Όμως υπήρξαν κι άλλα γεγονότα πολύ σημαντικά. Όπως…

Είναι η πρώτη φορά στα 40 χρόνια της διοίκησης Βασιλακόπουλου που δίνονται οικονομικά στοιχεία προς ενημέρωση των μελών! Αυτό σημαίνει πολλά από μόνο του… Κυρίως ότι είναι η πρώτη φορά, έστω και σε προσωρινή διοίκηση που ο Γ.Βασιλακόπουλος έχει… αντίλογο!

Η διαδικασία συνεχίστηκε υπό τους κ.κ. Γολέμη και Τσαγκρώνη ενώ δεν μετείχε καθόλου η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΟΚ αποχώρησε εκνευρισμένος μετά την τοποθέτηση του υποψηφίου της παράταξης «Δώσε Πάσα», Κωνσταντίνου Ασημακόπουλου. Ο οποίος ζητούσε ενημέρωση για το αν κρατούνται πρακτικά της συνεδρίασης. Όπως επίσης και ενημέρωση περί των οικονομικών από τον αρμόδιο υπεύθυνο υπάλληλο της ΕΟΚ.

Παράλληλα οι κ.κ. Ασημακόπουλος και Νικολόπουλος ζήτησαν αναλυτικά τα στοιχεία. Με κάθε λεπτομέρεια. Ακόμα και για τα μισθωμένα αυτοκίνητα από την Ομοσπονδία.

Τέλος σε ερώτηση για το αν η διοίκηση της ΕΟΚ έχει κάνει το παραμικρό για το υγειονομικό πρωτόκολλο ενόψει εκλογών, ο κ.Γολέμης απάντησε αρνητικά!

Ήταν ένα από τα αιτήματα που είχε θέσει στην επιστολή του ο κ.Λιόλιος