Η “απελευθέρωση” του Γιώργου Μπαρτζώκα από τη Μπαρτσελόνα “φούντωσε” τα σενάρια για το μέλλον του, το οποίο λογικά δεν θα αργήσει να καθοριστεί.

Ο Ελληνας προπονητής έχει πολύ καλό όνομα παρά την άτυχη αρχικά και “αποτυχημένη” κατ’ επέκταση χρονιά στην Καταλονία και οι πρώτες φήμες τον θέλουν να χρίζεται βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας, ο οποίος ακόμα είναι κενός. Πριν από λίγους μήνες είχε διαρρεύσει βολιδοσκόπηση που δεν διαψεύστηκε από καμία πλευρά και μένει να δούμε αν υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον, αν υπάρχει ακόμα… κενή θέση και δεν έχει γίνει κάποια συμφωνία με άλλον τεχνικό και φυσικά αν θα είναι διαθέσιμος και θετικός ο Μπαρτζώκας σε περίπτωση που δεχτεί πρόταση.

Παράμετρος… Ρωσία

Τα σενάρια αυτά ισχύουν και γίνονται πιο έντονα, όσο στην επίσημη αγαπημένη δεν καλύπτεται η θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού. Με αφορμή αυτή την παράμετρο μπαίνει στο “χορό” και η Ούνιξ Καζάν! Οι Ρώσοι καιροφυλακτούν καιρό τώρα και τον έχουν “σταμπάρει”, καθώς είναι στην κορυφή της λίστας τους, ενώ υπάρχουν και σοβαρές πληροφορίες για έντονο ενδιαφέρον και της Χίμκι προς το πρόσωπό του. Ολα, πάντως, δείχνουν ότι το επόμενο διάστημα το όνομά του “δικού” μας Γιώργου, θα είναι στο Ευρωπαϊκό προσκήνιο για τα ηνία κάποιου πάγκου…