H Εθνική ανδρών θα δώσει δύο πολύ δυνατά φιλικά το καλοκαίρι απέναντι στην Ισπανία και οι Ίβηρες ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες των αγώνων.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό η Ισπανική Ομοσπονδία μπάσκετ μέσα απ’ τα social media της, το πρώτο παιχνίδι Ελλάδας – Ισπανίας θα διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου επί ελληνικού εδάφους (Αθήνα), ενώ το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη της Ισπανίας δύο μέρες αργότερα, στις 11 Αυγούστου.

Όπως είναι φυσιολογικό, ο ενθουσιασμός για τα δύο αυτά ματς είναι τεράστιος στις τάξεις και των δύο χωρών, με το ενδιαφέρον φυσικά να είναι μεγάλο, αφού πρόκειται για μια μάχη ανάμεσα σε δύο σπουδαίες Εθνικές ομάδες στο χώρο του μπάσκετ. Δεν ξεχνάμε εννοείται και την -εκτός απροόπτου- παρουσία των αδερφών Αντετοκούνμπο στην Εθνική αυτό το καλοκαίρι, κάτι που αν συμβεί και στα φιλικά με τους Ίβηρες τότε αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον ακόμη περισσότερου κόσμου. 

 

Για την ιστορία, η Ισπανοί θα παίξουν επίσης επίσης με τη Βόρεια Μακεδονία, τη Γεωργία, την Ουκρανία, τη Λιθουανία, ενώ θα δώσουν άλλα δύο φιλικά, με το όνομα του αντιπάλου, ωστόσο, να είναι ακόμα στο… ψάξιμο.