Ο Βασίλης Σπανούλης έριξε βόμβα μετά το σημερινό φιλικό του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας των «ερυθρολεύκων» κατά του κορονοϊού το: «Monday’s Game Night against COVID-19». Ο «αρχηγός» του Ολυμπιακού δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά την φανέλα της Εθνικής Ομάδας και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής!

Ο «V-Span» ρωτήθηκε μετά το ματς για την πιθανότητα να φορέσει ξανά την φανέλα της «επίσημης αγαπημένης» και να ενισχύσει την Εθνική στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Ο Σπανούλης δεν είπε «όχι» δείγμα του ότι το σκέφτεται και έτσι απάντησε: «Θα δούμε…».

Ο Σπανούλης είχε ανακοινώσει ότι το κεφάλαιο: “Εθνική Ομάδα” κλείνει οριστικά για εκείνον στις 17 Σεπτεμβρίου 2015 μετά το ματς με την Λετονία στο Eurobasket. Από τότε δεν επέστρεψε ποτέ και δεν άφηνε κανένα περιθώριο να θεωρήσει κάποιος ότι θα γυρίσει ξανά στην ομάδα.

Αυτό το… «Θα δούμε… » όμως, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά την φανέλα με το εθνόσημο.

Ο Σπανούλης δεν έμεινε μόνο εκεί μετά την λήξη του φιλικού με τον Κολοσσό και μίλησε για την σημασία της πρωτοβουλίας: «Monday’s Game Night Against Covid-19» που πήρε ο Ολυμοιακός για να βοηθήσει κι αυτός στη μάχη κατά του κορονοϊού: «Είναι σπουδαίο αυτό που γίνεται. Έγιναν και δωρεές σε νοσοκομεία. Όλοι να βοηθήσουμε για να ξεφύγουμε από την πανδημία. Μακάρι να περάσει αυτό και όλοι να βοηθήσουμε. Θα γίνουν και άλλα τέτοια παιχνίδια. Μακάρι να περάσει αυτό».

Ο «Kill Bill »αναφέρθηκε και στην συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στην Euroleague και ανέφερε: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Η ομάδα πρέπει να πετύχει, πρέπει να περάσουμε στα playoffs. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά».