Η Εθνική Ανδρών άφησε πίσω της την Ελλάδα και πέταξε για το Παρίσι σήμερα το πρώι. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει εκεί δυο δυνατά φιλικά κρας τεστ με το Μαύροβούνιο αύριο Σάββατο (19:00) και την Γαλλία μια μέρα μετά (9/9, 19:30). Η ομάδα θα τεστάρει τις δυνάμεις της στα ματς αυτά και ο ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος θα κάνει τις τελευταίες… διορθώσεις ενόψει των μαχών με Σερβία και Γεωργία στα δυο «παράθυρα» του Σεπτεμβρίου για την δεύτερη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 που θα γίνει στην Κίνα.

Η ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα την Τρίτη (11/9) και από εκεί θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο της Κρήτης, για να μονομαχήσει με την Σερβία (13/9, 21:00) στο πρώτο μας ματς στην δεύτερη φάση των προκριματικών.

Στην συνέχεια η Εθνική θα πάει στην Τιφλίδα για το δεύτερο παιχνίδι της δεύτερης φάσης με αντίπαλο την Γεωργία (16/9, 18:00)

Οι 14 παίκτες που έχει στην αποστολή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος για τα φιλικά, αλλά και τα ματς με Σερβία και Γεωργία είναι οι: Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Γιάννης Μπουρούσης, Ντίνος Μήτογλου, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιώργος Παπαγιάννης Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας.

EIKONEΣ ΑΠΟ ΤΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ