Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος έτριβε τα χέρια του από χαρά σήμερα (18/2), καθώς έχει πλέον όλους τους παίκτες της Εθνικής στην διάθεσή του. Στην σημερινή προπόνηση άπαντες οι διεθνείς παίκτες φώναξαν “παρών” στο “Δ. Τόφαλος”.

Στην ομάδα ενσωματώθηκαν και οι “κιτρινόμαυροι” Χρυσικόπουλος, Γιαννόπουλος και οι “Πατρινοί”, Αγραβάνης, Μάντζαρης, Κασελάκης, Κατσίβελης, που είχαν μια μικρή άδεια μιας ημέρα, λόγω της συμμετοχής τους στον τελικό Κυπέλλου Προμηθέας – ΑΕΚ.

Οι έξι παίκτες μπήκαν σήμερα στην ομάδα και προπονήθηκαν κανονικά. Η Εθνική προετοιμάζεται στην Πάτρα για τα δύο πρώτα παιχνίδια των Προκριματικών του Εurobasket 2021 με Βουλγαρία (21/1 στην Πάτρα) και Βοσνία (εκτός στις 24/2). 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Άπαντες παρόντες δήλωσαν σήμερα στο «Δ. Τόφαλος».
Όλοι οι παίκτες που έχουν κληθεί για το πρώτο «παράθυρο» της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2021, έδωσαν το «παρών» στις σημερινές προπονήσεις. Η προετοιμασία για τους αγώνες με Βουλγαρία (21/2) στην Πάτρα και Βοσνία Ερζεγοβίνη (24/2) εκτός έδρας θα συνεχιστεί με διπλή προπόνηση και αύριο, ενώ την Πέμπτη 20/2) αναμένεται στην Ελλάδα και η Εθνική Βουλγαρίας.

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Βουλγαρία θα διατίθενται την Πέμπτη (20/2) στα γραφεία της ΕΣΚΑΗ από τις 10.00 ως τις 18.00.