Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ το πρωί της Δευτέρας (20/6), η διάθεση των εισιτηρίων για το επερχόμενο ματς της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία έχει ξεκινήσει και επίσημα, με την Ομοσπονδία να καλεί το φίλαθλο κοινό της χώρας να γεμίσει το κλειστό της Λάρισας.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας αυτός για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 είναι προγραμματισμένος για τις 30 Ιουνίου, ενώ παρακάτω ακολουθούν οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας για το εν λόγω παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ραντεβού έχει κλειστεί: Η Εθνική Ανδρών θα αντιμετωπίσει στις 30 Ιουνίου, στις 20.00, στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης την Μεγάλη Βρετανία, στον τελευταίο αγώνα της πρώτης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Θα είναι η πρώτη φορά που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί στη Λάρισα!

Οι φίλαθλοι που θέλουν να βρεθούν δίπλα στην επίσημη αγαπημένη και να την στηρίξουν, όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, μπορούν από σήμερα να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται μέσω διαδικτύου από σήμερα (20/6) στις 14.00 στο basket.gr ή στο ticketmaster.gr με ένα “κλικ” ΕΔΩ.

Τη θέση σας μπορείτε να κλείσετε και τηλεφωνικά στο 211 1996007.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10€ και 15€. Τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση).

Η Εθνική Ομάδα σας περιμένει στη Λάρισα!»