Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται ήδη στην Κίνα και σήμερα θα αντιμετωπίσει την Βενεζουέλα (14.30) στον τελικό του «Atlas Cup». Ο τελικός θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι της FIBA και αναμένεται και πάλι να τραβήξει τα βλέμματα του μπασκετικού φίλαθλου κόσμου.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν οι προηγούμενες μεταδόσεις της FIBA. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι με την Ιορδανία είχε 483.000 προβολές, ενώ η δεύτερη αναμέτρηση με την Δομινικανή Δημοκρατία άγγιξε τα 416.000 views.

Σε αυτό το αποτέλεσμα σημαντικότατο ρόλο παίζει η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο πολυτιμότερος παίκτης του ΝΒΑ για την περασμένη σεζόν αποτελεί αυτή την στιγμή το ισχυρότερο brand name του Παγκοσμίου της Κίνας

Όπως σας είχε αναφέρει το basketblog.gr, τα παιχνίδια της Εθνικής αναμένεται να είναι sold out καθώς λίγες μέρες πριν την έναρξη η πληρότητα φτάνει στο 80-90%. Έτσι, η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου θα είναι μία από τις «ατραξιόν» της διοργάνωσης και αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο για το ελληνικό μπάσκετ.