Υπό το βλέμμα ανθρώπου των Ατλάντα Χοκς θα προπονείται και θα παίζει στους αγώνες της Εθνικής στα δυο «παράθυρα» του Σεπτεμβρίου για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Αυτό αποκάλυψε στο σημερινό του φύλλο το Sportime.

Οι ομάδες του ΝΒΑ θεωρούν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία τους παίκτες τους. Ετσι έχουν στείλει ανθρώπους τους σε όλες τις Εθνικές ομάδες που παίζουν μπασκετμπολίστες του ΝΒΑ για να παρακολουθούν τα… περιουσιακά στοιχεία των ομάδων τους.

Στο πλαίσιο αυτό άνθρωπος των Ατλάντα Χοκς θα είναι δίπλα στην Εθνική και θα παρακολουθεί την εξέλιξη του παίκτη, την πορεία των προπονήσεών του, την παρουσία του στην ομάδα, ακόμα και την ψυχολογική του κατάσταση.

Γενικά οι ομάδες του ΝΒΑ προσέχουν σαν τα μάτια τους, τους παίκτες τους. Ολοι θυμούνται άλλωστε το παράδειγμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι Μιλγουόκι Μπακς τον παρακολουθούσαν πέρσι. Είδαν και έκριναν ότι είχε θέμα τραυματισμού στο γόνατο και έτσι πίεσαν, απαίτησαν και πέτυχαν να μην αγωνιστεί τελικά ο μεγάλος σταρ του Μιλγουόκι και του ελληνικού μπάσκετ με την Εθνική Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ.