Ο Νίκος Γκίκας ξέρει πολύ καλά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Πάρα πολύ καλά. Οι δυο τους δεν είναι απλά γνωστοί ή απλοί φίλοι. Είναι κολλητοί από τα δύσκολα χρόνια του «Greek Freak». Τον ξέρει καλά και έγιναν κολλητοί από τότε που οι δυο τους που έπαιζαν μαζί στον Φιλαθλητικό.

Ο παίκτης του Προμηθέα έτσι ξέρει καλά αν ο σταρ των Μπακς και του ΝΒΑ θα έρθει να παίξει με την Εθνική Ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας. Ο Γκίκας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τον φίλο του. 

Ο γκαρντ των Πατρινών και της Εθνικής έκανε αναφορά στο αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα επιστρέψει στη Εθνική και ξεκαθάρισε ότι είναι ο Giannis θα δώσει σίγουρα το παρών με την επίσημη αγαπημένη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας

Αναλυτικά ο γκαρντ της Εθνικής Ελλάδας και του Προμηθέα είπε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είναι αδελφός μου ο Γιάννης, ναι. Αλλά, σιγά μην του πω εγώ τι θα κάνει. Ο Γιάννης θα έρθει σίγουρα. Πρώτον γιατί αγαπάει την Εθνική Ομάδα και δεύτερον επειδή είναι τέτοιο το τουρνουά. Όλοι θέλουν να είναι εκεί. Πάντα είναι στόχος το χρυσό μετάλλιο. Αν πάρουν τα παιδιά ένα μετάλλιο θα δικαιωθούμε όλοι για την προσπάθειά μας».