Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι… πιστός στο ραντεβού του με την Εθνική Ομάδα. Ο σούπερ των Μπακς και φυσικά ηγέτης της «επίσημης αγαπημένης» θα ενσωματωθεί στην ομάδα την Δευτέρα 29/7. Αυτό αποκάλυψε το Sportime.gr που έβγαλε στο φως και την απόφαση του Νάζαρεθ Μήτρου-Λονγκ να γυρίσει την πλάτη στην Εθνική Καναδά για χάρη της Ελλάδας.

Οσο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει ξεκαθαρίσει στον ομοσπονδιακό προπονητή, Θανάση Σκουρτόπουλο, ότι την Δευτέρα θα είναι στο ΟΑΚΑ για να ξεκινήσει προετοιμασία με την Εθνική, που έκανε ήδη την πρώτη της συγκέντρωση. Και φυσικά θα είναι εκεί στις 29/7.

Μάλιστα όπως είχε αποκαλύψει το Sportime άνθρωποι του Μιλγουόκι θα είναι στην Ελλάδα για να επιβλέπουν την προετοιμασία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ στην χώρα μας έρθει και ο προπονητής των «Ελαφιών», Μάικ Μπούντενχολζερ.

 «Οχι» Μήτρου-Λονγκ στον Καναδά

Ο Νάζαρεθ Μήτρου-Λονγκ κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Καναδά για το Παγκόσμιο της Κίνας, αλλά αρνήθηκε να παίξει με την Εθνική αυτή. Ο Ελληνοκαναδός έχει ως προτεραιότητα το ελληνικό διαβατήριο και φυσικά θέλει να παίξει στην Εθνική Ελλάδας. Το θέμα βέβαια, είναι χρονοβόρο και είναι άγνωστο αν θα προλάβει να πάρει… ελληνικά χαρτιά γρήγορα και να παίξει στην Εθνική (αν υπάρχει βέβαια, θέση). Όπως και να ‘ναι όμως, ο Ελληνοκαναδός παίκτης έχει… ψηφίσει Ελλάδα δαγκωτό.