Ο Λίνος Χρυσικόπουλος έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή στη νίκη της Εθνικής επί της Λετονίας με 97-94 στην παράταση (κ.α. 82-82). Ο παίκτης της ΑΕΚ ήταν ο ήρωας της ομάδας και στο τέλος της παράτασης (αυτός έκανε με τρίποντο το 82-82 στη κανονική διάρκεια) και στο έξτρα 5λεπτο (έριξε μεγαλοπρεπή τάπα στον Freimanis σχεδόν στην εκπνοή).

Επίσης τελείωσε το ματς με 17π.και έκανε γενικά μια πολύ μεγάλη εμφάνιση.

Μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Λετονίας με 97-94 στην παράταση ο Χρυσικόπουλος τόνισε ότι αυτό το ροζ φύλλο αγώνα σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση των νέων παιδιών της ομάδας ήταν το καλύτερο μέρος το ταξιδιού, που έκανε η επίσημη αγαπημένη στα προκριματικά του Eurobasket.

Αναλυτικά ο Λίνος Χρυσικόπουλος δήλωσε μετά το ματς: «Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου. Ήταν μια δύσκολη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που βασίζεται πολύ στην αθλητικότητα. Ξέραμε πως αν ελέγχαμε τα ριμπάουντ θα είχαμε πιθανότητες για τη νίκη κι αυτό κάναμε για να επικρατήσουμε. Η νίκη αυτή σε συνδυασμό με την ελπιδοφόρα παρουσία των νεαρών παικτών ήταν το καλύτερο μέρος αυτού του ταξιδιού».