To καπέλο του στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη μυθική του εμφάνιση κόντρα στην Ουκρανία το απόγευμα της Τρίτης (6/9) έβγαλε ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος στάθηκε παράλληλα και στη διαφορά της ελληνικής ενέργειας στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο, όπου ήμασταν αρκετά άνευροι και στάσιμοι επιθετικά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Η Ουκρανία ήταν σκληρή σε άμυνα και επίθεση. Ήμασταν πιο νωθροί απ’ ότι έπρεπε. Βάλαμε διπλάσια ενέργεια στο δεύτερο μέρος. Το κάναμε να μοιάζει εύκολο αλλά δεν ήταν. Η πρώτη εικόνα του πρώτου μέρους ήταν σημαντική για εμάς.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Στο δεύτερο μέρος όλα τα παιδιά ήμασταν εκεί, σκεπάσαμε το καλάθι. Ο Γιάννης έκανε φανταστική δουλειά και εμείς ήμασταν έτοιμοι να εκτελέσουμε. Ο κόουτς και εμείς είπαμε ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα αλλά δεν πανικοβαλλόμαστε.

Έπρεπε να παίξουμε με περισσότερη ενέργεια και αυτό κάναμε. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στον όμιλο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Θα παίξει και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, θα μας βοηθήσουν τα παιχνίδια για τη συνέχεια».