Δεν ήταν μόνο η ξεκούραση ο λόγος που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε εκτός 12άδας για το σημερινό ματς με τη Μεγάλη Βρετανία. Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ιτούδης στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο “Greek Freak” ένιωσε και ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, με συνέπεια να προφυλαχθεί για προληπτικούς λόγους.

«Είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο ο Γιάννης και θέλαμε να τον προστατεύσουμε. Θα παίξει κανονικά αύριο με την Ουκρανία», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικής της Εθνικής, πριν αναφερθεί και στα τεκταινόμενα της αναμέτρησης, η οποία τον άφησε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένο, ιδιαίτερα για την απόδοση δύο παικτών: του Γιώργου Παπαγιάννη και του Κώστα Σλούκα.

«Έπρεπε να δουλέψει πολύ η ομάδα. Κρατάμε πρώτον ότι κάναμε το comeback. Οι πόντοι που σκόραρε η Αγγλία ήταν επειδή τους το επιτρέψαμε. Κρατάω τις πολύ καλές συνεργασίες του Κώστα (Σλούκα) και του Γιώργου (Παπαγιάννη). Επίσης, σήμερα ο Λούντζης μας έδωσε μεγάλη ενέργεια στην άμυνα, σκόραρε παράλληλα, δημιούργησε», πρόσθεσε ο Ιτούδης.