Το καπέλο του, για άλλη μια φορά, έβγαλε στην Εθνική ομάδα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο προπονητής των αποψινών μας αντιπάλων, των Ισπανών, ο Sergio Scariolo. 

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της χώρας της Ιβηρικής τόνισε πως σε αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή η Ελλάδα είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τη δική του χώρα, ενώ παράλληλα ανέφερε πως ο σούπερ σταρ των Milwaukee Bucks είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ελπίζω να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Ξέρουμε ότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι πιο δυνατή από μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα καλό πρόσωπο και να δείξουμε στους φιλάθλους μας πως δεν είναι στο γήπεδο μόνο για να θαυμάσουν έναν από τους 2-3 καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αλλά και για να θαυμάσουν την εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Περιμένω να κάνουμε λιγότερα λάθη και να προσαρμοστούμε καλύτερα στην ελληνική ομάδα που είναι από τις πιο δυναμικές και αθλητικές αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Ο στόχος μας φέτος είναι μακροπρόθεσμος και το βασικό ζητούμενο είναι να εξελιχθούμε ως ομάδα».