Μια πολύ καλά σχεδιασμένη και καλοπαιγμένη έκπληξη έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης (8/9), λίγο μετά τη νίκη της Εθνικής μας ομάδας επί της αδύναμης Εσθονίας για την 5η και τελευταία στροφή της φάσης των ομίλων, με… θύμα τον Δημήτρη Ιτούδη.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Επίσημης Αγαπημένης πήγε με την οικογένειά του στο ελληνικό εστιατόριο Vero Sapore Greco για να γιορτάσει μαζί της τα γενέθλιά του. Εκεί όμως τον περίμεναν μέλη της Εθνικής Ελλάδας αλλά και ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, ο Βαγγέλης Λιόλιος, που φρόντισαν να κάνουν ακόμα πιο αξέχαστη αυτήν την ημέρα για τον έμπειρο προπονητή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Βγήκε να γιορτάσει τα 52α γενέθλια του με την σύζυγο του Μαρία, την κόρη του Αλεξάνδρα και φίλους και βρέθηκε ξαφνικά μπροστά και σε μεγάλο μέρος της τωρινής… μπασκετικής του οικογένειας.
Ο Δημήτρης Ιτούδης έζησε μια όμορφη έκπληξη, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο και τα μέλη του επιτελείου της Εθνικής Ομάδας να του έχουν ετοιμάσει την τούρτα με τα απαραίτητα κεράκια και να του τραγουδούν για τα “Χρόνια πολλά”.

Ο τόπος του… πάρτι ήταν το εξαιρετικό ελληνικό εστιατόριο στο κέντρο του Μιλάνου, Vero Sapore Greco, με τον οικοδεσπότη ιδιοκτήτη του Κριστιάν Μαυροειδή να δέχεται τις ευχαριστίες όλων για την άριστη φιλοξενία και το απολαυστικό μενού».