Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Συνδέσεις” βρέθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ να ερωτάται τόσο για τη φετινή πορεία της Εθνικής μας ομάδας στο Eurobasket 2022 όσο και για τον απόλυτο σταρ της Επίσημης Αγαπημένης, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Όσον αφορά τον θρύλο των Milwaukee Bucks, ο “Δράκος” και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής ομάδας τόνισε πως ο Greek Freak είναι ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης όλων των εποχών, τονίζοντας παράλληλα πως με τα επιτεύγματά του “κάνει κάθε παιδί να ονειρεύεται”!

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Ο Γιάννης είναι ένα παιδί το οποίο βελτιώνεται κάθε χρόνο. Έχει κάνει τεράστια πρόοδο. Είναι πιο έμπειρος, πιο ώριμος και πιο δυνατός από την τελευταία του συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας το 2019, γνωρίζοντας πλέον καλά τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή αισθάνεται άνετα και στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Είναι ο καλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών. Είναι MVP του NBA, έχει πάρει πρωτάθλημα με τους Μπακς. Να έχουμε υπομονή, πλέον, να δούμε την άμεση προσφορά του στα δικά μας δρώμενα. Έχει καταφέρει να κάνει κάθε παιδί στον κόσμο να ονειρ εύεται”.