Για το επερχόμενο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας με την αντίστοιχη της χώρας μας σήμερα το βράδυ (11/8 – 20:30) κλήθηκε να μιλήσει ο άσος των Ιβήρων και των New Orleans Pelicans, o Willy Hernangomez, o οποίος εκτός των άλλων χαρακτήρισε “σπουδαία” τη φετινή φουρνιά της χώρας μας, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως το αποψινό παιχνίδι είναι μια άλλη και διαφορετική ιστορία σε σχέση με αυτό του ΟΑΚΑ. 

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Ήταν μία αναμέτρηση που καταλάβαμε πόσο δύσκολη θα είναι η διοργάνωση απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα όπως η Ελλάδα. Κάναμε πολλά λάθη. Το θετικό είναι ότι βελτιωθήκαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να μάθουμε.

Είμαι περήφανος για το πως η ομάδα μας προσαρμόστηκε στο δεύτερο ημίχρονο στο κομμάτι της αθλητικότητας. Χάρηκα με αυτό. Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε. Είναι ακόμα νωρίς. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε σε κανένα σημείο των αγώνων.

Πραγματικά πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε δυνατά. Θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας. Είναι ένα άλλο τεστ, μία άλλη πρόκληση. Έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια μπροστά μας μέχρι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πρέπει να προσθέτουμε διαρκώς στοιχεία στο παιχνίδι μας, να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και να προσαρμοζόμαστε στο παιχνίδι του καθενός”.