Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είχε σε ακόμη ένα παιχνίδι θετική εικόνα και μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στην Γεωργία στάθηκε στην βελτίωση της εικόνας της Εθνικής μας στο δεύτερο μέρος, αλλά και τα στοιχεία που άλλαξαν για να έρθει αυτό το μικρό ξέσπασμα. Τέλος τόνισε ότι κάθε μέρα η Εθνική γίνεται όλο και καλύτερη, ενώ αναφορικά με το νέο σταθμό της καριέρας του ανέφερε ότι είναι νωρίς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αλλάξαμε 2-3 πράγματα στην άμυνα και πήραμε τα ριμπάουντ. Αυτά τα δύο πράγματα βοήθησαν να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στα ριμπάουντ. Είναι ομαδική προσπάθεια, όλοι πρέπει να κάνουμε box out και να πάρουμε τα ριμπάουντ. Σίγουρα το απολαμβάνουμε. 

Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να θέλουμε να παίξουμε και να δίνουμε το 100%. Όλοι θέλουμε να βουτήξουμε και να κάνουμε μια προσπάθεια παραπάνω. Θα έχουμε μεγάλη διαφορά με τον Παπαγιάννη μέσα στο παρκέ. Κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι, χτίζουμε χημεία και γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Ακόμα είναι νωρίς να υπογράψω κάπου».