Λοιπόν. Μας αρέσει ή δεν μας αρέσει τελικά αυτή η Εθνική μας; Θα έλεγα μας αρέσει αν και το ταμείο θα γίνει με την Νέα Ζηλανδία. Αν κερδίσουμε, περάσουμε και παλέψουμε μετά με Λιθουανία – Μαυροβούνιο (να νικήσουμε εδω) θα είμαι ευχαριστημένος. Αν χάσουμε θα είναι αποτυχία. Για μια Εθνική μας με πολλά πολλά προβλήματα και ας ελπίσουμε να είναι καλά και ο Θανάσαρος!

Η ομάδα έκανε το καθήκον της με την αδύνατη Ιορδανία έχοντας δύο εκρήξεις και βασικά την εξαιρετική άμυνα και το τρανζίσιον και δη στην 4η περίοδο που δέχθηκε 11π. Η Ιορδανία είναι αδύνατη αλλά όχι κακή καθώς είναι αμερικανοτραφής και παραλίγο να μας έκανε το δώρο και να νικούσε την Νέα Ζηλανδία. Πάντως είχαμε και τη κάκιστη 3η περίοδο που φάγαμε 27π και 5τρ με την είσοδο του Μποχωρίδη.

Με τις ΗΠΑ ήταν λογικό να χάσουμε εύκολα και κάναμε και συντήρηση. Παρόλα αυτά είχαμε και το θέμα στο τέλος με τις ενοχλήσεις του Θανάση. Χωρίς άγχος ο Παπαγιάννης έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με 15π στο ημίχρονο και απέναντι και στον εξαίρετο αμυντικό Τζάκσον σαν κάτι να ήθελε να αποδείξει που δεν βρήκε συμβόλαιο για το ΝΒΑ. Ο Ροκγαβόπουλος που ήταν πολύ καλός και άλλα παιδιά όπως οι Λαρεντζάκης, Λούντζης και ειδικά με την Ιορδανία, δεν είναι έκπληξη για μένα γιατί ανήκουν πλέον στο ροτέισον και έχουν εξελιχθεί. Το πρόβλημα στα δύο ματς είναι οι βολές. Από 8 χαμένες και με λίγες στα δύο ματς και με την Νέα Ζηλανδία μπορεί να το πληρώσουμε ακριβά.

Μ αρέσει που έχουμε σκοράρει αν και εχουμε θέμα, χάρις στην άμυνα βασικά και το τρανζίσιον. Να το δούμε και στην πίεση πάντως αυτό . Η Νέα Ζηλανδία είναι χειρότερη από παλιά αλλά και τότε μας δυσκόλευε με πλήρη ομάδα και εμείς.

Θελει προσοχή το σκληρό της και παθιασμένο παιχνίδι. Νομίζω πάντως ότι θα κερδίσουμε καθώς είμαστε πιο ποιοτική ομάδα. Στο κάτω κάτω ας δούμε τι έπαθε ολάκερη Γαλλία που αποκλείστηκε και να λέμε και πάλι καλά!