O Kώστας Παπανικολάου μίλησε μετά από μία ακόμη άνετη νίκη της Εθνικής μας απέναντι στην Εσθονία και στάθηκε αρχικά στην απίστευτη στήριξη που λαμβάνει η χώρα μας από τον κόσμο της. Στην συνέχεια μίλησε και για την φάση των νοκ άουτ, λέγοντας ότι ουσιαστικά ξεκινά ένα νέο τουρνουά για την “Επίσημη Αγαπημένη”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Δεν υπάρχουν λόγια για την στήριξη του κόσμου. Πάντα είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν και τους ευχαριστούμε από καρδιάς, όπως και όσους βρίσκονται στην Ελλάδα και μας στέλνουν τη θετική τους ενέργεια. Ελπίζουμε να τιμήσουμε τα χρώματα της χώρας και να τους κάνουμε περήφανους.

Ξεκινάει ένα νέο τουρνουά για εμάς και πρέπει να πάμε στην Γερμανία με την ίδια συγκέντρωση για να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Εκφράζουν τα όνειρά τους. Είναι ωραίο να έχουν όνειρα. Θα δούμε με το καλό ποιος θα είναι απέναντί μας και θα προετοιμαστούμε. Θα πάμε στην Γερμανία και θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Κάθε λεπτό, κάθε κατοχή μετράει και κάθε αγώνας δεν έχει επιστροφή. Χρωστάμε στους εαυτούς μας μια καλή εμφάνιση. Δώσαμε μια υπόσχεση να παλέψουμε και αυτή θα κρατήσουμε».