Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρατάχθηκε χωρίς τις Μάλτση, Σωτηρίου που είχαν κάποιες μικρές ενοχλήσεις και έμειναν προληπτικά εκτός, κάτι το οποίο στοίχισε στην ομάδα. Συν τοις άλλοις η Λετονία τελείωσε το πρώτο ημίχρονο έχοντας 10/14 τρίποντα και 7/10 δίποντα με την Εθνική, από την άλλη, να δοκιμάζει εκ νέου σχήματα προκειμένου να ενταχθούν στην ομάδα οι παίκτριες που ενσωματώθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Στο δεύτερο ημίχρονο η Λετονία συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με την Ελλάδα να μην μπορεί να ακολουθήσει και έτσι ήρθε η ήττα με 94-57.

Δεκάλεπτα: 29-14, 52-30, 73-49, 94-57

Ελλάδα (Κεραμιδάς): Σταμάτη 12 (2), Λύμουρα , Σπυριδοπούλου 7(2), Παυλοπούλου 4, Νικολοπούλου, Κοσμά, Σπανού 8, Καλτσίδου 8(1), Χριστινάκη 6, Σπαθάρου, Φασούλα 12, Εζέτζα.

 Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Κεραμιδάς δήλωσε: «Ήταν το τελευταίο φιλικό για μας πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Προσπάθησαν τα κορίτσια, αλλά ήταν εκνευριστική η ευστοχία των αντιπάλων. Θα κοιτάξουμε τώρα που είμαστε πλήρεις μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου να βελτιωθούμε όσο γίνεται περισσότερο».