Μετά την απουσία της από τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ λόγω σπουδών σε κολέγιο στην Αμερική, η Μαριέλα Φασούλα φορά και πάλι την φανέλα με το εθνόσημο. Η νεαρή σέντερ της εθνικής μίλησε για τη φετινή προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού στα τελικά του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας τονίζοντας ότι μέσα από το τρίπτυχο ταλέντο, εμπειρία και ψυχή πάντα βγαίνει κάτι καλό.

Πως αισθάνεσαι που είσαι και πάλι στην Εθνική ομάδα;

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που επέστρεψα και πάλι στην εθνική γυναικών. Ανυπομονούσα όλο το χρόνο να έρθει το καλοκαίρι και να παίξω για αυτή την ομάδα».

Πόσο σου έλειπε που έβλεπες την εθνική να παίζει στα προκριματικά;

«Θα ήθελα πολύ να ήμουν με την εθνική σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά δυστυχώς δεν γινόταν, λόγω του κολεγίου, αφού είχα αγώνες. Ενημερωνόμουν, πάντως, από το ίντερνετ και έβλεπα τις συμπαίκτριές μου».

Πιστεύεις ότι η εθνική μπορεί να καταφέρει κάτι καλό φέτος με δεδομένο ότι ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος ;

«Εχουμε πέσει, είναι η αλήθεια, σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο, αλλά θα πάμε βήμα βήμα. Θα προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ελπίζουμε σε καλά αποτελέσματα».

Ψυχή, εμπειρία και ταλέντο. Πιστεύεις ότι αυτά είναι τα τρία όπλα που θα βοηθήσουν;

«Σίγουρα… Η εθνική έχει πολλή εμπειρία και ψυχή σαν ομάδα. Και όταν υπάρχει ταλέντο, ψυχή και εμπειρία πάντα βγαίνει κάτι καλό».

Read more: http://tsiotras.blogspot.com/2017/05/blog-post_382.html#ixzz4hjfmm4TN

Tags:
Εθνική