Μετά και την ολοκλήρωση των προκριματικών αγώνων για το Eurobasket 2021 στις Γυναίκες, η Άρτεμις Σπανού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΚΑΝΑ για τους αγώνες κόντρα σε Βουλγαρία και Σλοβενία.

Παράλληλα, η έμπειρη σέντερ της Εθνικής Γυναικών τόνωσε το ηθικό στις νεαρές αθλήτριες λέγοντας πως με τα μέσα που διαθέτουν εάν συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά μπορούν να καταφέρουν να φτάσουν στο όνειρό τους.

Δείτε τις δηλώσεις της Σπανού:

«Τελείωσαν τα δύο παιχνίδια για το παράθυρο του Νοεμβρίου. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη με την Σλοβενία, άλλα έχουμε δύο παιχνίδια τον Φεβρουάριο, τα οποία είναι πάρα πολύ σημαντικά, για να μας δώσουν την πρόκριση για το (Eurobasket) 2021. Όπως είδατε η ομάδα είναι πολύ νεανική. Πολλές παίκτριες είναι από 16-17 μέχρι 23-24 χρονών, οπότε βλέπετε πως εάν δουλεύεις, μπορείς να φτάσεις στο όνειρο σου. Οπότε, ειδικά τώρα στις δύσκολες στιγμές του κορονϊού, δίχως γήπεδα και προπονήσεις, κρατήστε ζωντανές τις ελπίδες σας. Κάντε ό,τι μπορείτε με τα μέσα που έχετε και το αναπτυξιακό πρόγραμμα είναι εδώ για να σας βοηθήσει με ό,τι χρειαστείτε».