Η Άννα Σπυριδοπούλου μίλησε για τους αγώνες της Εθνικής τονίζοντας ότι θα ήταν ευχής έργο να συνεχιστεί η καλή πορεία και ελπίζει τα αποτελέσματα να είναι θετικά.

Αναλυτικά:

Επιστροφή, λοιπόν, στην Εθνική Γυναικών. Ποια είναι τα συναισθήματα σου;

Μετά την επιτυχία του καλοκαιριού ανυπομονούμε όλες οι παίκτριες να φορέσουμε και πάλι τη φανέλα της Εθνικής. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία και υπάρχει όρεξη από όλες, νέες και παλιές. Ελπίζω να τα καταφέρουμε στον όμιλο και να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στις υποχρεώσεις μας.

Μετά την επιτυχία του καλοκαιριού θεωρείς ότι αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας;

Λογικό είναι να αυξάνονται, όπως επίσης λογικό είναι να θέλουμε και εμείς να συνεχιστεί αυτή την πορεία. Είναι δεδομένο ότι θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε αγώνα. Το ιδανικό για μας θα είναι να πετύχουμε το ίδιο και – γιατί όχι – κάτι παραπάνω. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας για το καλύτερο δυνατό.

Οι υποχρεώσεις του Νοεμβρίου περιλαμβάνουν δύο αγώνες για την Εθνική, με Πορτογαλία και Μεγάλη Βρετανία.

Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αρχικά θα ασχοληθούμε με την Πορτογαλία. Οι ημέρες της προετοιμασίας είναι λίγες, αλλά αυτή η ομάδα έχει μάθει να προσαρμόζεται στα δύσκολα.  Θέλω να πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.

Στον εντός έδρας αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία η Εθνική θα αγωνιστεί στην Κοζάνη. Εχεις να στείλεις κάποιο μήνυμα στους φιλάθλους της περιοχής;

Αναμφισβήτητα θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Είναι σημαντικό να δίνονται παιχνίδια στην επαρχία όπου οι φίλαθλοι… διψούν για μπάσκετ. Γενικά καλό είναι να έρχεται ο κόσμος στον αθλητισμό. Καλούμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας στον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία στις 15 του μήνα, να μας στηρίξει και ελπίζω να τον ανταμείψουμε.