Η Εθνική Γυναικών διασύρθηκε με 84-50 από την Λετονία στην Ρίγα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της ομάδας μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Τενερίφη (22-30/9).

Οι παίκτριες του Κώστα Κεραμιδά έδειχναν να παλεύουν το παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη όμως, η ομάδα κατέρρευσε και ήρθε η πολύ βαριά ήττα.

Κεραμιδάς: «Θα διορθώσουμε τα λάθη μας»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, πάντως, δεν έδειξε ανήσυχος μετά το ματς. Ο Κώστας Κεραμιδάς τόνισε ότι έκανε αρκετές δοκιμές στο παιχνίδι και επισήμανε ότι μπορεί να μην είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά η ομάδα κοιτάει μπροστά και θα προσπαθήσει να διορθώσει το λάθη της στο επόμενο φιλικό.

«Δοκιμάσαμε κάποια σχήματα με τις νέες παίκτριες που ήρθαν και στόχος μας είναι να τις βάλουμε στο παιχνίδι μας όσο γίνεται πιο γρήγορα”, τόνισε ο προπονητής της Εθνικής και συμπλήρωσε: “Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε τη δουλειά. Θα δουμε τι δεν πήγε καλά και θα επιδιώξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας στο αυριανό φιλικό».

Δεκάλεπτα: 13-10, 40-32, 58-42, 84-50

ΕΛΛΑΔΑ (Κεραμιδάς): Σταμάτη, Λύμουρα, Σπυριδοπούλου 2, Παυλοπούλου, Μάλτση 7, Νικολοπούλου, Σωτήριου 2, Κοσμά 1, Σπανου 2, Καλτσίδου 13, Χριστινάκη 15, Σπαθάρου, Φασούλα 8, Εζέτζα.