Η Εθνική Ελλάδος Γυναικών προετοιμάζεται για τους αγώνες της προκριματικής φάσεις που διεξάγονται στο Ηράκλειο της Κρήτης για το Eurobasket 2021.

Μάλιστα, μια εκ των καταλυτικών παραγόντων της ομάδας μας, η Ελεάννα Χριστινάκη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τα επερχόμενα παιχνίδια και όχι μόνο. 

Αναλυτικά τι αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

«Η ώρα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2021 πλησιάζει για την Εθνική Γυναικών με πρώτο αντίπαλο αύριο Πέμπτη (12/11, 20.00) τη Βουλγαρία στα Δύο Αοράκια Ηρακλείου.
Οι συνθήκες αυτής της σειράς των αγώνων λόγω του κορονοϊού είναι ιδιαίτερες με την Ελεάννα Χριστινάκη να αναφέρεται στην προσπάθεια της Εθνικής Γυναικών και στην ανανέωση που έχει γίνει».

Δείτε τις δηλώσεις της Ελεάννας Χριστινάκη:

Σχετικά με τον αγώνα με τη Βουλγαρία δήλωσε:

«Έχουμε προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα και παρά τις ατυχίες, συνεχίζουμε την προσπάθεια και είμαι σίγουρη ότι θα παρουσιάσουμε στο παρκέ τον καλύτερό μας εαυτό».

Για τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα τόνισε:

«Η Εθνική είναι ανανεωμένη και χρειάζεται υπομονή. Η μικρότερη γενιά από εμάς είναι εξαιρετικά ταλαντούχα. Με πολλή σκληρή δουλειά θα κρατήσουμε την Εθνική σε υψηλό επίπεδο. Είμαστε μια ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ και δίνει τα πάντα στο παρκέ. Αυτό κάνουμε πάντα και θα το επαναλάβουμε και στους συγκεκριμένους αγώνες».

Για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό ανέφερε:

«Είναι αναμφίβολα κάτι δύσκολο και πρωτόγνωρο. Πιστεύω ότι οι ομάδες που θα καταφέρουν να προσαρμοστούν σε όλες αυτές τις ατυχίες πολύ πιο γρήγορα θα έχουν και καλύτερα αποτελέσματα. Θεωρώ ότι είναι θέμα προσαρμογής».