Στη μεγάλη νίκη της Εθνικής μας ομάδας στη δεύτερη μέρα του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών κόντρα στη Λετονία στάθηκε με δηλώσεις της η Έλενα Τσινέκε, η οποία τόνισε πως αυτή η έκδοση της ελληνικής αρμάδας είναι και αυτή που θέλουν να βλέπουν άπαντες ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και σύνθημα νίκης εν όψει της αυριανής (18/6) συνάντησης με την πάντοτε υπολογίσιμη Ισπανία. 

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Παίξαμε με ψυχή έχοντας ξεχάσει τι έγινε στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Θέλαμε να δώσουμε την απάντησή μας. Το είχαμε πάρει πολύ προσωπικά διότι το αποτέλεσμα με το Μαυροβούνιο δεν ήταν αυτό που μας αντιπροσώπευε. Συνεχίζουμε με μεγάλη όρεξη.

Αυτή είναι η Εθνική Γυναικών που θέλουμε να βλέπουμε. Έτσι πρέπει να παίζουμε πάντα, η μία για την άλλη και όταν γίνονται λάθη να ξέρουμε να αντιδράμε. Να μην πέφτουμε και να συνεχίζουμε.

Οι πανηγυρισμοί έχουν πια τελειώσει. Η προσοχή και το μυαλό μας βρίσκεται στον μεγάλο αγώνα της Κυριακής με την Ισπανία. Πρέπει να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια γιατί  η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμη».